BURADASINIZ » ANA SAYFA » BASIN » BASIN BÜLTENLERİ

İstanbul Modern Sinema'da Ümit Ünal ve Demet Evgar Söyleşisi.

İstanbul Modern Sinema’nın farklı kuşaklardan yönetmenleri ağırladığı “Yönetmenlerle Buluşma” serisinin son konuğu Ümit Ünal oldu. Program dahilinde yönetmen Ümit Ünal, son filmi “Sofra Sırları”nın başrol oyuncusu Demet Evgar ile birlikte İstanbul Modern’de düzenlenecek söyleşide izleyicilerle buluşacak

İstanbul Modern Sinema’da SİYAD işbirliği ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla, Türkiye’nin güncel sinema kültüründe sanatsal kimliği ve özgün yaklaşımlarıyla öne çıkan yönetmenlerin konuk olduğu buluşma serisi devam ediyor.

Ümit Ünal’ın filmografisinden seçilmiş film gösterimleri ve sinema yazarlarının sunumları, oyuncu ve film ekiplerinin katılımıyla gerçekleşen programda sinema yazarı Müge Turan’ın moderatörlüğünde Ümit Ünal ve Demet Evgar’ın katılacağı bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Evgar’ın başrolünü üstlendiği ve 16 Şubat’ta vizyona girecek olan yönetmenin son filmi “Sofra Sırları” da dahil Ümit Ünal'ın sineması, yönetmenliği ve senaryo yazarlığıüzerine gerçekleşecek söyleşi 8 Şubat Saat 19.00’da İstanbul Modern'de düzenlenecek.

BASIN BÜLTENİ LİSTESİNE KAYIT OLMAK İSTİYORUM